Bloggnettverket #INFLUENS offisielt lansert!

2018-05-30 at 13-33-10 (1)
Her er jeg med gründerne bak #INFLUENS Vibeke Montero og Inga Ragnhild Holst.

23 kloke, modne hoder – som skriver om alt fra herremote til hage- og håndarbeid, livet, mote, styling, sex, bil, politikk og reise, er nå samlet under én bloggportal. 

AktivOver50 er selvsagt med, sammen med matbloggen min GULLIMUNN.com. Det var en stor dag for oss alle, da vi møtte PR bransjen og pressen i et überkult festlokale på Rodeløkka. Jeg er veldig glad og stolt over å kunne være i et nettverk med så mange flinke, kloke, inspirerende og flotte folk! Håper du vil finne masse glede i våre bidrag også. Vi blir et modent alternativ til de yngre rosabloggerne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eieren av Gøteborgsgata 27 på Rodeløkka leier ut sitt flotte hjem til private selskaper. Han er kunsthistoriker og – samler, og her er han malt i sin egen stue.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Et knippe kloke folk. Kvinnen med rosa blomst heter Hild og er klesdesigner. Besøk henne for supre tips i Fineforforty.no. Bak henne står bloggeren Enkeltspent.no som vet alt om hvordan menn bør kle seg.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foredragsholderen Hans-Petter Nygård-Hansen er ekspert på sosiale medier (SoMe), og var dommer under årets Vixen-awards. Her forbereder han sin tale til oss.
2018-05-30 at 11-56-26
Gründerne Vibeke og Inga med Hilde fra Finansavisen og meg i kjent selfiepositur!

– Dette er en liten revolusjon. Vi har laget et sted som gjør at trettiåringene kommer til å glede seg til å fylle 40, sa Inga Ragnhild Holst, som sammen med Vibeke Montero er günderne bak portalen. De har gjort, og gjør, en kjempejobb!

– De vil nå ut til en ekstremt kjøpesterk og livsglad gruppe, som i dag ikke synes så godt i mediebildet, sier de om oss bloggerne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Glade bloggere! Lappeteppet, BorteBest, FineForForty, AktivOver50 og CecilieKjensli. Besøk oss da vel!

Blant bloggerne på INFLUENS.no finner man for eksempel tidligere filmsjef i Oslo Ingeborg Moræus Hanssen, sexinspirator og tidligere Cupido-redaktør Cecilie Kjensli, SV-politiker Ivar Johansen, stylist og journalist Marianne de Bourg, lærer og biltester Hans Vidar Levinsen, ernæringsfysiolog og yogalærer Gunn Helen Arsky, økonomiskribent Eivind Berg, vinanmelder Heidi Jaksland Kverno – den meget elegante herremoteeksperten Hans Christian Kvernhaug og mange andre!

2018-05-30 at 11-53-32
Dette må vi bli gode på! Bodil Fuhr og jeg er profesjonelle linselus.

Her er jeg sammen med Bodil Fuhr, som i mange år var Aftenposten faste motejournalist. Hun skriver kjempebra om sine små og store eventyr i livet. Anbefales!

Klikk, lik, del og følg oss! Vi trenger deg til å få våre stemmer hørt i mylderet der ute.

2018-05-30 at 11-55-15

40+ folk har mye å bidra med!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.