Super yummy sommer smoothie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERATropisk, fluffy søt og frisk. Få kalorier, mye smak!

Jeg tar ofte rester av frukt og grønnsaker i smoothiene mine, og lager dem alltid i blenderen. Da får jeg med alle fibrene så de blir både mer mettende og sunnere! Noen ganger bommer jeg, og smoothien smaker gress, surt eller bare rart. Jeg drikker dem opp for det altså. Matsvinn er ikke bra!

Dette ble en høydare, så jeg forter meg å skrive ned alle ingrediensene før jeg glemmer det. Ved siden av kokosvann er vannmelon en av mine favorittingredienser i en smoothie. Av og til blenderen jeg bare vannmelon. Supergodt!

OPPSKRIFT 2 STORE GLASS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • 1/4 liten vannmelon
  • 1 liten mango
  • 1/2 frossen banan
  • 1 medium gulrot
  • ca 2 dl skummet melk
  • 1/4 fersk ananas

Alt kuttes i store biter og has i blenderen. Kjør på høy hastighet en god stund, til den er fluffy. Fargen blir nydelig lys aprikos.

Enjoy!

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.